Как да разпознаете злодея Най-просто казано лошият човек има неморално, грубо или нечестно поведение.

...
Как да разпознаете злодея
Най-просто казано лошият човек има неморално, грубо или нечестно поведение.
Коментари Харесай

9 знака, че си имате работа със зъл човек

Как да разпознаете злодея
Най-просто казано лошият човек има аморално, жестоко или непочтено държание. Истината е, че не постоянно, когато си имаме работа със зъл човек, ние го усещаме незабавно. Понякога ни би трябвало време, с цел да разберем, че човекът против нас може да ни навреди съзнателно, пише Tialoto.bg.

Ето и предупредителните знаци, че даден човек е злобен:

1. Човекът се радва на нещастието на другите

Ако един човек се усеща добре, когато на другите им е зле, значи той не е кой знае какъв брой благодетелен. Добрите хора остават покрусени, когато чуят за катастрофа в новините или пък в случай че станат очевидци на трагична обстановка. Лошите хора се любуват на нещастието на другите.

2. Лошите хора имат користни цели

Нека да бъдем почтени. Всички лъжат. Някои хора лъжат на дребно, други боравят с огромни неистини. Но до момента в който всички ние лъжем от време на време, не всеки от нас е изпечен измамник. Истинският измамник има патологично държание, което даже не осъзнава. Неговите неистини нанасят същински вреди. Някои зли хора лъжат, с цел да наподобяват по-силни, по-умни или по-добри. Други употребяват лъжите като инструмент за манипулиране на действителността.

3. Лошите хора са енергийни вампири

Доказано е, че всеки наш орган излъчва енергийно поле. Не е ясно, за какво това е по този начин, само че е допустимо това поле да ни служи като интуитивна отбранителна система.

По същата логичност, когато злобен от вътрешната страна, това се демонстрира в неговото лъчение. Може би това е повода, заради която злите хора ни работят като енергийни вампири и ни карат да се усещаме напрегнати в тяхната компания.

4. Злите хора умеят да заблуждават

Злите хора са умели манипулатори и това е огромната част от тяхната власт. Те подвеждат и употребяват хората по един или различен метод, с цел да се възползват от тях. Това заблуждаващо държание може да е в разнообразни форми, да вземем за пример погрешно цитиране, лъжа или деформиране на истината и обстоятелствата.

5. Липса на разкайване

Лошите хора в никакъв случай не съжаляват за нещата, които правят и за метода, по който ви карат да се чувствате. Те нямат никакви скрупули

6. Те са жестоки

Злите хора са жестоки, като тази свирепост може да се прояви под доста форми – съзнателно пострадване (физическо или психическо) на околните им, познатите им и даже на животни.

7. Липса на отговорност

Лошите хора са безотговорни защото им липсва морал. Те ще създадат, каквото си пожелаят, и в никакъв случай няма да се усещат виновни за болката, която са предизвикали на другите. Те няма да се смятат за виновници, нито пък ще се извинят. По-скоро биха накарали човека насреща да се усеща виновен за техните лични неточности.

8. Злите хора са лоши другари

Ако някой зъл човек реши да ви помогне или да ви подпомагане за нещо, знайте, че го прави с някаква цел. В други случаи, този човек няма да бъде до вас, когато нещата не вървят добре в живота ви. Злите хора ще бъдат положителни към вас, с цел да получат нещо, от което се нуждаят от вас по-късно, било то пари, секс, послушание или нещо по-лошо.

9. Те водят лицемерен живот

Лошите хора в никакъв случай няма да разкрият същинското си лице пред вас. Те са подправени и разнообразни според човека насреща. Те имат добре измислена история и имидж, които се пробват да показват пред света.

Инфо: dunavmost

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР